El dimecres dia deu a les deu us convoquem a totes a estació de sant feliu per aturar el judici per desallotjar KASABLANKA

Avui divendres em sabut per mitja de un wasap de la advocada de ofici en el judici a kasablanka segons diu, ajuntamen vol reunirse amb ella akest dilluns a la una i mitja a ajuntament i ella a demanat que li acompanyem que es important.

Pensem que si advokada demana k lii acompanyem es perque li a dit ajuntament, pero potser es el menys importan.

Una altre vegada ens veiem amb la nesecitat de dir-los que res tenim a parlar i res em de escoltar del que ajuntament ens puguir dir. I ens preguntem, que volen ara? Fer veure que alguna cosa em de parlar per donar la imatge que es gracies a la seva gestio que s’ atura el desallotjamen? Doncs no! Es gracies i nomes gracies a les movilitzacions i la pressio de la lluita ingobernable de moltes solidaries amb kasablanka i es aixi kom aturarem el desallotjamen.
Per aixo us convokem a totes el proper dimekres dia deu a les deu a estacio de renfe de sant Feliu per aturar el desallotjamen.
Ens veiem als carrers!!

Kasablanka salvatge e ingovermable.

Em destapat amb la nostra lluita la mentida i pa hipocresia de ajuntamen Cup Pdecat i erc. Ara volen quedar be? Donks res de res.

 

Via Indymedia: http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/526010