Skip to content

llibreria aldarull

Llibres per pensar la propera revolució

Aldarull és un projecte autogestionat i que funciona de forma assembleària on pretenem tenir els llibres que ens ajudin a pensar la pròxima revolució

La llibreria Aldarull neix de les ganes de difondre i facilitar l'accés a la literatura llibertària. Després de gairebé quinze anys d'existència, gràcies al suport de molts col·lectius i personalitats que no acabaríem mai d'anomenar, seguim aquí, participant del teixit comunitari del barri de Gràcia, recolzant-nos mútuament entre les veïnes i dedicant-li la nostra passió als llibres.

Dediquem esforços a seleccionar el fons de llibreria que tenim i tenir actualitzades les seccions. A Aldarull podràs trobar seccions sobre teoria de l'anarquisme, feminisme, afectes, gènere, pensament decolonial i antiracisme, acompanyament i criança, pedagogia, repressió i presó i lluita armada, entre d'altres.

En aquest espai ningú cobra, ho fem per pura passió, i perquè creiem en la implicació de les persones en projectes al marge de la lògica de la competència i del benefici econòmic. És per això que dediquem els nostres beneficis a l'ajuda cap a altres projectes i lluites que d'alguna manera sentim afins.

Som un projecte autogestionat que viu del treball voluntari i de la solidaritat de molta gent.
Pots fer un donatiu al nombre de compte
ES75 1491 0001 2430 0011 8107

Parlem!

La llibreria es troba al carrer Torrent de l'Olla 72, cantonada amb el carrer Siracusa. Al web no disposem d'un catàleg perquè puguis consultar quins llibres tenim. Si vols preguntar el que tenim a la llibreria, fer una comanda o que et recomanem alguna lectura, ens pots passar a veure pel local o contactar amb nosaltres per telèfon, correu electrònic o bé xarxes socials.

llibreria@aldarull.org

C/ Torrent de l'olla, 72 08012 Gràcia, Barcelona       935008564       llibreria@aldarull.org