Skip to content

Qui som?

Aldarull és una llibreria Anarquista al barri de Gràcia de Barcelona

Potser en algun moment dels darrers quinze anys t’has trobat amb nosaltres passejant pel barri. Obert des de l’any 2009, el nostre és un projecte autogestionat i col·lectiu, organitzat mitjançant una assemblea horitzontal que gestiona la llibreria i que està oberta a tothom que vulgui participar del projecte.

Per una banda treballem per difondre material de transformació social i agitació, amb idees anarquistes que promoguin l’esperit crític i la lluita. Aquí trobaràs assaig, novel·les, còmics, jocs, cartells, fanzines, samarretes, novel·les gràfiques, llibres infantils, artesania i molt més.

Per l’altra, al nostre projecte les llibreteres no cobrem, qui forma part ho fa de manera militant, compromesa i lliure, així com tampoc tenim afany de lucre, tots els beneficis que obtenim es destinen a suport de col·lectius anarquistes, persones preses o causes repressives.

Ho fem per que ja no podem més amb aquest vell sistema que s’enfonsa per tot arreu, volem canviar-ho i construir al seu lloc un mon millor

Si vols donar-nos un cop de ma amb el projecte. Pots fer-ho entrant a formar part de l’assemblea, fent una donació al projecte o fer-te sòcia d’Aldarull. I sobre tot, vine a veure’ns, a gaudir de la llibreria i a agafar material del que tenim per a tu.