Lesbofòbia

DISSABTE 18 

Duració: 30 min
Direcció, producció i edició: Inés Tarradellas
Càmera: Alba Cros Pellisé
Música: Akelarre
Any: 2019
Sinopsi
Quines situacions de violència viuen avui en dia les dones que tenen relacions amb altres dones? De quina manera s'enfronten a elles? Quins problemes hi ha de fons? Quina realitat sosté que això encara segueixi passant? Quines respostes i estratègies podem donar i posar en pràctica com a societat per acabar amb aquesta -i d'altres- discriminacions?

Deu testimonis des de la ciutat de Barcelona aporten la seva vivència i visió, articulant un discurs coral per a visibilitzar, denunciar, analitzar els problemes de fons i trobar respostes i estratègies per acabar amb la lesbofòbia... en intersecció amb altres violències.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.