Debat i Divulgació Anarquista

NUS LLIBERTARI és un projecte dins de l’Ateneu Llibertari del Cabanyal (a València), destinat al treball deliberatiu i divulgatiu dels plantejaments teòrics i pràctics de l’anarquisme des de la ciutat de València.

Enfocada tant l’aprofundiment de temàtiques actuals, com per a explorar eixes matèries oblidades i grises, de manera que es puga treballar a l’anarquisme i la seua proposta política i organitzativa com una veritable opció revolucionària, per mitjà de processos col·lectius d’aprenentatge i de fabricació de discurs.

Per qué?

És necessari invertir temps, sobretot de forma grupal, pública i col·lectiva, en processos dedicats a parlar, a debatre, a teixir xarxes i fer convivències, de tal forma que puga’m generar l’atmosfera propicia per a fomentar una millor col·laboració dins de l’anarquisme amb tot allò que li pot travessar (transfeminisme, cures, anticapitalisme, ecologisme, autogestió, anticolonialisme…).

De forma que puguem fer front també contra tota eixa dominació omnipresent en les nostres vides. Però abans d’imaginar fer res, fa falta conversar entre nosaltres i esbossar quin és el món que volem construir.

Cóm?

La celebració de formacions, dinàmiques i debats públics per a conversar al voltant de les temàtiques escollides, com la primera ferramenta de reflexió i divulgació dins i fora dels espais que ens són propis.

A més de concebre la propaganda de forma integral, per a tindre en compte les diferents maneres de estendre la informació i d’arribar a determinats públics objectius. De forma que es puga utilitzar tant el format escrit com l’audiovisual per a compartir allò produït en els debats cap a l’exterior i entendre això com a part del mateix procés.

A poc a poc s’anirà compartint l’experiència i el coneixement generat. Si tens interés en col·laborar, en aportar o en saber més:

nusllibertari@riseup.net